torstai 6. helmikuuta 2014

Lenkkeilyä, hyppytekniikkaa ja tokoa

Tänään oli mun vapaapäivän kunniaksi vähän aktiivisempi päivä. Puolen päivän jälkeen lähdimme Sannin ja Lissu-dalmiksen kanssa Tuomiojärvelle lenkkeilemään. Santulla olisi ollut tosi paljon virtaa, mutta Lissu nyt ei liiaksi innostunut Santun kanssa leikkimään. :-) Tunnin verran järvellä kuitenkin kiertelimme, ja ainakin mulle teki tosi hyvää kaveriseura pitkästä aikaa! Siltä kyllä vaikutti Santtukin.

Sen jälkeen ajelin pitkästä aikaa Killerille, kun olin ihan kulmilla muutenkin. Koska tiistaina emme päässeet tekemään hyppytekniikkaa, tein tänään sitten sitä. Rakensin kasvavan sarjan 6-7-8-9 jalkaa, ja tein siihen korkeuden arviointia niin, että viimeisen riman korkeus vaihtelee. Koostin tästä videon, koska jos joku lukijoista osaisi siitä jotain kommentoida, ottaisin mielelläni kommentteja vastaan. Mun silmiin treeni näytti kohtuullisen hyvältä, ja suht kelvollisesti Santtu tajusi korkeuden vaihtelun. Hyppytekniikka näytti silmiini myös melko puhtaalta.


Agin jälkeen lähdimme kaupan kautta kaverin kanssa lenkille Tuomiojärvelle - taas. Mukana oli auspai Ruuti, cavalier-muori ja appenzel-uros Edi. Edi oli sitä mieltä, että Santtu on tyhmä jätkä, ja vaikka Santtu parhaansa mukaan yritti Ediä väistää, niin Edi hermostui Santulle, ja Santtu joutui siinä vaiheessa jo puolustautumaan. Taisi olla ensimmäinen oikea isompi konflikti Santulla, ja kyllä puikkis siitä vähän itseensä ottikin. Se on niin kauhean kiltti, selvästi yrittää välttää näitä tilanteita. Loppulenkistä rupesi kyllä Ruutin kanssa taas leikkimään, joten kaikille jäi hyvä mieli. :-)

Teimme vielä pikatokot parkkiksella. Yksi paikkamakuu pidemmällä matkalla. Santtu oli muuten suht hyvä, mutta äänteli tänään... Pitänee helpottaa, ettei oppisi piippausta. Sen jälkeen tehtiin "pyllytemppua", jotta oppisi käyttämään takapäätään (etujalat alustalla, takajalat liikkuvat), ja se on mennyt eteenpäin. Sitten vielä sivulla olemista niin, että Saija häiriköi. Lopussa oli ihan hyviä pätkiä. Muutama pieni seuraamispätkä, ja tämän jälkeen lähdimme väsyneinä kotiin. Oikea aktiivipäivä, oli kivaa!

Ruuti ja Santtu paikkiksessa alustojensa päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti