lauantai 29. syyskuuta 2012

Syyskuvia

Eipä tänne sen ihmeempiä kuulu Santun kanssa taaskaan. Vähän ollaan istumista ja maahanmenoa treenailtu, pääosin vain lenkkeilty ja tutustuttu uusiin asioihin. :-) Välillä onnistuu jo ruokakupilla istuminen ja katsekontaktin ottaminen, välillä taas tekis mieli hirveää vauhtia rynnätä mistään välittämättä syömään. Mutta pieni koira ei vielä osaa, joten opetellaan. Tällaisista mitättömistä asioista ollaan lähdetty liikkeelle vasta. 

Eilen Santulla tuntui olevan joku "minä itte" -päivä. Se ei olis millään tahtonut tulla sisälle ulkoa, ei millään tulla mun luokse kun naapurit ovat kivempia, eikä millään kulkea reippaasti lenkillä mukana, vaan jäädä tutkimaan hajuja ja muuta mielenkiintoista. Katsotaan, minkälainen päivä on tänään, mutta mietin jo, että liekö pitää vaihtaa frolicit parempiin nameihin. ;-)

Kaveri kävi taas eilen ottamassa Santusta muutamia kuvia. Kaikkia en vielä saanut itselleni, joten alkuviikosta tulee lisää kasvavasta ukosta näytille otoksia. Unohdin muuten aiemmin mainita, että Santtu oli torstaina punnittuna jo 8,5 kiloa! Varmaan on vielä vähän tullut lisää painoa parissa päivässä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti