lauantai 31. elokuuta 2013

Näyttelypäivä Mäntyharjulla

Santun likaiset ja syödyt palkinnot. Niillä on niiin kiva leikkiä kehän jälkeen. ;-)

Olipas muuten kiva reissu! Lähdimme luottoihmisen Sannin kanssa kohti Mäntyharjua melkoisella kokoonpanolla. Autossa nimittäin matkustivat Santun lisäksi Roki-bc, Saku-dalmis ja Kaapo-bc. Neljä urosta, kaksi tyttöä ja tavarat yhteen farmariautoon oli ihan hyvä saavutus. :-) Mutta eipä meillä ihan pönttöjä uroksia olekaan, eikä ainuttakaan murahdusta edes kuulunut mistään suunnalta. Hyvä niin! 

Lähdin Santun kanssa Mäntyharjulle, sillä tuomarina oli Harry Tast, jolta tahdoin arvostelun Santulle. Aikanani käytin Santun isoisän Vekun (Oneway's Gold Rush) Tastilla, ja tällöin tykkäsin tuomarin arvostelusta, vaikkei koira menestynytkään. Täytyy sanoa, että en tänäänkään joutunut pettymään. Arvostelu oli kovin Santun näköinen, joskin suorastaan mairittelevan hyvä. Kuitenkin myös Santun virheet löytyvät arvostelusta, eli tuomari tosiaan kirjoitutti koiran näköisen arvostelun. Santtu oli hienosti toinen kahdesta SA:n saaneesta urosta, ja kun valioluokan urokselle (Timonan Uncle Unison) hävisi, tuloksena JUN ERI1 SA PU2 ja SERT. :-) Ennen kaikkea olen äärettömän tyytyväinen Santun esiintymiseen. Nyt on Santulle löytynyt tekemisen meiniki kehään, eli se seisoo valppaan ja ryhdikkään näköisenä kehässä ja sillä on selvästi mukavaa, mutta se ei sähellä. En tiedä, onko kasvattaja-Tuulalla "taikanäpit", vai kulkisiko Santtu minunkin kanssani hyvin, mutta ainakin Tuulan kanssa Santtu oli superhieno! Kuvia tulee toivottavasti myöhemmin näytille.

Alla vielä Santun arvostelu:
"13kk. Hyvin laadukas ja lupaava juniori. Rungossa kauniit, tasapainoiset linjat, hyvä niskakaari. Puhdaslinjainen, pitkä, urosmainen pää. Korvat voisivat taittua hieman korkeammalta. Alaleuka saa vielä vahvistua. Kevyet, säännölliset liikkeet. Esiintyy jo tähden tavoin." - Harry Tast, FI
Itse pääsinkin myös Rokin hihnan päähän, kun esittäjä oli valitettavasti sairastunut kuumeeseen. Roki on varsin iloinen ja huoleton heppu, joten esiintymistä ei paljoa tarvitse murehtia. Roki kyllä hoitaa homman kotiin! Mielestäni poitsu esiintyikin tosi mukavasti, tuntui ainakin omiin näppeihin hyvältä. Valitettavasti tuomari nyt ei täysin mielistynyt herraan, joten tuloksena EH2. Hyvä tuomio se kuitenkin oli tunnetusti tiukalta tuomarilta. :-) Lisäksi Sannin Saku oli hienosti PU3 ja VSP-veteraani, joten ei meillä turha reissu ainakaan ollut.

Santun sisko Keena (joka oli näyttelyssä isossa junnuluokassa ERI1 SA) tuli mulle kylään noin viikoksi. Saas nähdä, kuinka hauskaa on sisaruksilla yhdessä. Ainakin illalla on meno ollut melkoista. ;-) Toivottavasti tulisi sisaruksistakin jokunen kuva räpsittyä.

Timonan kasvattajaryhmä Mäntyharjulla. 1 KP.
Tässä olenkin itse Santun narun nokassa. Kuva: Veera Rahikainen

2 kommenttia:

  1. Onnea komealle Santtu-pojalle sertistä ja kiitos vielä mun tuuraamisesta Rokin hihnan päässä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Noora! :) Ja eipä kestä, toivottavasti paranet pian!

    VastaaPoista