sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sateinen sunnuntai


Eipä tähän päivään mitään ihmeellistä kuulu. Koirien kanssa olemme vain nukkuneet ja lenkkeilleet. Tänään on ollut tosi synkkä keli, ja satanut paljon. Kävimme Sannin, Lissu-dalmiksen ja Kaapo-bc:n kanssa metsälenkillä, ja etenkin Santulla ja Kaapolla oli ihan superhauskaa yhdessä. :-) Keenakin innostui juoksentelemaan jonkin verran muiden mukana. 

Sisaruksilla on sisällä hauskaa. Santtu etenkin tahtois koko ajan leikittää siskoaan. Eilen illallakin nukkumaan mennessä alkoi kamalat painit "koirahuoneessa". Tulee ihan mieleen alkuvuosi, kun Santun Torsti-veli oli meillä hoidossa, ja pojat riekkuivat kaiken aikaa. Samanlaista menoa on myös näillä kahdella. 

Tällä päivityksellä ei ollut oikeastaan mitään virkaa. Lähinnä tahdoin tehdä päivityksen myös Santun blogiin siitä syystä, että saan linkitettyä tänne edesmenneen bordercollieni tarinan varoittavana esimerkkinä siitä, mitä keppileikeissä voi käydä. Vaikka Aino jouduttiin lopettamaan toukokuussa, vielä yli kolmen kuukauden jälkeenkin tulee iso itku ikävästä. Kyllä nuo viimeiset viikot olivat äärettömän raskaita. Blogiin pääset tästä.

Koska mä oon nykyään äärettömän laiska ottamaan valokuvia järkkärillä, mulla on aina näitä kauheita kännykkäkamerakuvia. Tässä on oikein loisto-otos sisaruksista. Miten molemmat voivatkin näyttää noin hölmöiltä? Ps. Keenallakin on oikeasti olemassa korvat. ;-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti